Naše dosavadní akce - 2007


26.10.2007 - Tradiční oslava Halloweenu

  Letošní Halloween se vydařil přímo luxusně. Měli jsme k dispozici spoustu a spoustu prostoru, spoustu a spoustu jídla a spoustu a spoustu času. Kromě stálého osazenstva dorazili dva vzácní hosté, i přesto nám zbyly dva tácy chlebíčků, většina pití, skoro všechen alkohol atd... Zkrátka jsme to letos s proviantem nějak přepískli, takže mám na týden o večeře postaráno :o).
účast: 6 + 4psi


28.7.2007 - Z Modřan opět na Zbraslav :o)




  Tentokrát jsme si vyšlápli z Modřan, ze zastávky Platónova, kolem potoka a přes můstky na Točnou, dál po zelený značce (pokud by nás chtěl někdo následovat, pozor, tady se jde staveništěm a je to dost matoucí...) a dolů na Zbraslav. Vynořili jsme se pod Hálkovým pomníkem a zopákli naši jarní cestu přes Kelstké hradiště a altán. U nádraží jsme se stavili "na jedno", protože se blížila první přeháňka. Před další jsme se pak zachránili v mexické restauraci Barabizna na Zbraslavi a příměstským busem se vrátili dom... Celkem jsme nachodili rových 14km.
účast: 4 - a zase bez psů...



Skanzen Přerov n.L. Skanzen Přerov n.L.
Křivoklát Křivoklát

5.-8.7.2007
Sever-Jih-Východ-Západ

  Zneužili jsme čtyři volné dny a vyrazili na seriál výletů do (víceméně...) všech čtyř světových stran s jednoduchou strategií- vidět toho co nejvíc a za co nejméně pěněz. Jak můžete vidět na fotkách, počasí nám krásně vyšlo, takže i ve dvou jsme si to náležitě užili. Nachodili jsme celkem asi 25km.
účast: 2 - opět bez psů...
Kutná Hora Kutná Hora
Dobříš Dobříš



16.6.2007 - Pražská muzejní noc

  Letos byla naše výprava po muzejích poněkud hektická, protože jsme v předvečer muzejní noci ještě v naší oblíbené Staroměstké restauraci bujaře oslavovali promoci.... hádejte čí :o). Sraz u ocasu svatého Václava jsme tedy odsunuli až na devátou hodinu a stihli tentokrát jenom dva kousky- Národní muzeum (zvládli jsme vycpaná zviřátka a lovce mamutů...) a Náprstkovo muzeum (expozice Japonsko, má láska... a taky indiáni, mexiko a tak....). Nutno říct, že do Národního muzea budem muset asi zajít radši jindy, byť ne zadara... Příliš mnoho lidí, megatlačenice, vydýchaný vzduch, vedro... mno fuj. Expozice klasicky dokonalá, ale skutečně lepší zajít někdy v klídku... Takže tak.
účast: 3 + tentokrát bez psů :o)



1.5.2007 - Zbraslavská procházka

poblíž miniZOO   Mno takže asi takhle. Na lítačky jsme dojeli vláčkem na Zbraslav a prošli si tamní miniZOO. U Hálkova pomníku svačinka, pak po značkách do Lhoty. V restauraci oběd, přes keltské hradiště zpět.... lehce zmatené bloudění od altánku dál... a na minutku přesně jsme stihli vlak zpět domů... Co víc napsat... no snad už jen že počasí opět vyšlo a celkem jsme urazili 9 kilásků...
účast: 3 + 2psi
výhled ze Zbraslavského kopce


21.4.2007 - Pochod na Okoř

Divoká Šárka
Řepkové pole u Horoměřic
Okoř konečně zevnitř...
  Tak letos se nám to povedlo, skutečně jsme došli až tam. Počasí na jedničku, průměrná rychlost 6,2km/hod. Špatná zpráva pro ty, kdož se toho zúčastnili v minulých letech a dodnes se hrdě mají k tomu, že ušli celých 22km- díky GPSce jsme zjistili, že trať je ve skutečnosti dlouhá jenom 18km... takže prd. Ale zase se nám letos po (kolika? asi 8 letech...) podařilo konečně dostat dovnitř do hradu! (gratulace později...) Mno a samozřejmě nakonec obídek v Dělové Baště a busem domů.... takže tak.
účast: 4 + 2psi
Okoř konečně zevnitř...
Happy End
Happy End