Naše dosavadní akce - 2006


29.10.2006 - Halloween 2006

  Letos jsme byli nuceni uspořádat tuhle naši tradiční akci jinde než obvykle, tož se nás moc nesešlo.... Počet psů se dokonce málem vyrovnal počtu zúčastněných... těžko říct, o čem to vypovídá... :o))
účast: 6 + 4psi


23.9.2006 - Výprava nahouby

Odpolední les   Neplánovaně jsme se vypravili vlakem do Klánovic a odtud lesem do Úval na kus řeči za jednou známou. Cestou jsme lehce zbloudili, zato jsme našli nějaké ty muchomůrky. Naším úlovkem se můžete pokochat na okolních fotkách.
účast: 3 + 2psi
Nález
Náš úlovek Siestička po úspěšém lovu


17.6.2006 - Pražská muzejní noc

NTM - Hasiči :o)
NTM - Lokomotiva :o)
NTM - Parní stroj ve vstupní hale
  Coby skutečně líní turisti jsme se rozhoupali k využití Pražské muzejní noci 2006 a to hned ze tří důvodů- je to zadarmo, je to zadarmo a ...je to zadarmo :o) Stihli jsme celkem čtyři kousky-
Národní technické muzeum,
Letohrádek královny Anny,
Národní galerii v Praze- Klášter sv.Jiří,
Pedagogické muzeum J.A.Komenského v Praze.
Bylo to krásný, ale silně vyčerpávající, proto jsme skončili asi v jedenáct, takže jsme si udělali spíš muzejní večer. Navzdory tradici jsme tentokrát neskončili v hospodě, jen dvě z nás to zajedli v "Mekáči"- šťastné to ženy :o).
účast : 5

Z NTM na Hrad jsme došli pěšky přes Letnou- výhled
Pražský Hrad
Pražský Hrad


29.4.2006 - Procházka Divokou Šárkou

  Namísto původně plánovaného klasického pochodu na Okoř jsme kvůli ne úplně dokonalému počasí dali jenom procházku Divokou Šárkou. Odtud jsme ještě popojeli na Letnou a přes Stromovku došli k ZOO a okolo botanické zahrady na autobus... Celkem jsme urazili 14km, což nám na probuzení ze zimního spánku docela stačilo :o)
účast : 7 + 2 psi