Naše dosavadní akce - 2005


11.11.2005 - Opožděný Halloween


  Tak jsme se konečně po roce dočkali našeho tradičního Halloweenu. Novinkou letošního roku byla malá travestishow :o)
účast : 9 + 4 psi




Kokořín Kokořín Houska

28.9.2005 - Výlet na sever



  Supertajný nepředpokládaný výlet vedl tentokrát na sever. Prošmejdili jsme romantický Kokořín, tajemný hrad Houska s geniálním výkladem vtipného a stylového kastelána a na závěr Máchovo jezero se skvělou večeří v osvědčené restauraci Sklípek ve Starých Splavech (asi).
účast : 3 + pes

Restaurace Sklípek Pes u Mácháče Strom u Mácháče


11.6.2005 - Stopařův průvodce po galaxii


  Naše lenost opravdu dosahuje svého vrcholu a tak jsme se i při druhém pokusu o akci nedostali dál, než do kina :o). Tentokrát byla cesta tam i zpět celkem v pohodě, takže dohromady není o čem psát, snad jen o filmu samém. Ale ani tam není moc co rozebírat, jednoduše geniální a super, i když lidé méně znalí věci se, zdá se, zas tak nebavili.
účast : 3

Stránka Stopařova průvodce po galaxii

19.5.2005 - StarWars III

Česká stránka StarWars

  Letošní sezonu jsme začali poněkud pozdě a ještě netradičně- kinem. Šli jsme do PalaceCinemas Letňany na desátou večer. Už cesta tam byla poněkud hektická, když jsme museli celou cestu od domu k autobusu běžet a jen tak tak jsme stihli.
  O filmu se rozepisovat nebudu, to by zabralo celou stránku- stručně a jasně, poněkud depresivní (jinak to ale ani být nemohlo), nicméně výborný- za sebe si troufám říct, že asi nejlepší z nové série, možná trochu moc akční a technický, ale rozhodně psychologicky a dramaticky propracovaný.
  Cesta zpátky byla ještě dobrodružnější. Film skončil asi v půl jedné v noci, nejmenovaná osoba si "krátce" odkočila a pak jsme se chtěli vrátit východem, kterým jsme přišli, ale jsme ho našli zavřený. Tak jsme šli jinam- taky zavřeno. Nakonec jsme našli východ, u kterého stál strážný, tak hned prej co tam chceme a pod. Ptal se vysílačkou co s námi, a z té se ozvalo "nepouštět, nepouštět!". V hlavě mi proběhly záběry z novy, kde ukazovaly jejich soukromé "vězení" :o). Naštěstí měl ten člověk víc rozumu a pochopení než jeho kolega na druhé straně a pustil nás ven. Vylezli jsme tak na opačné straně než jsme potřebovali, takže jsme ještě notnou chvíli bloudili. Chytli jsme bus, který nás měl dovézt až domů, jenže ten nás k dovršení našeho veselí vyhodil na Ládví, odkud jsme museli pěšky kus dojít na noční bus a domůl jsme dorazili někdy kolem 2.hodiny v noci. Mimochodem, kdybysme šli domů pěšky, byli bychom bývali domů došli kolem půl druhé :o).
účast : 3