Naše dosavadní akce - 2003


28.10.2003 - Halloween 2003

Klikněte sem pro další fotky Letos se nás sešlo neobvykle moc :o)
účast: 10 !

8.5.2003 - Český Ráj

Ráno jsme vlakem dojeli do Jinolic a podle Jinolických rybníků došlido Prachova. Dorazili jsme v době, kdy začínalo pálit slunce, takžetam ve skalách bylo asi nejlíp na celém světě! Prodrali jsme se Císařskou chodbou, "počuměli" na vyhlídce a pokračovali do Mladějova, odtud na Trosky, kde nás přemohla lenost, takže jsme si dali menší občerstvení a pokračovali užjen na nejbližší vlak :-). Celkem jsme ušli 20km.
účast: 5
Klikněte sem pro další fotky

3.5.2003 - Pochod na Okoř

Klikněte sem pro další fotky Tentokrát se nás kvůli rannímu deštíku sešlo málo. Odpoledne na nás ale vykouklo sluníčko, hospoda byla úplně prázdná a navíc jsme měli na zpáteční cestu odvoz z Horoměřic, takže jsme ušli dohromady asi 27km.
účast: 5

4.-6.4.2003 - Volyně 2003

V pátek jsme dojeli do Volyně a ubytovali se v chalupě. Hráli jsme karty, popíjeli čajíček s rumíčkema tak podobně, nakonec se v nás ale probudili Pražáci a odfuněli jsme k "bedně" :-).
V sobotu jsme vyrazili na obhlídku Volyně, na nákupy a tak. Po poledni jsme vláčkem motoráčkem odfrčeli na výlet do Bohumilic, lozit po skalách a tak (viz. fotky). Po návratu do Volyně jsme si dali kafičko v krásném hotelu, kde zrovna byla svatba :-). Pak jsme zase nějaký čas leželi u telky a když "uhodila jedenáctá", vypravili jsme se na šibeniční vrh, kam jsme dolezli akorát na půlnoc, vyzbrojeni mečem a chemickými světly :-))). Nejkrásnější ale byla černá hodinka po návratu, při svíčkách a čajíčku a brokolicové polívce :-).
V neděli jsme, stejně jako minule, vyrazili hned po snídani na výlet do Hoštic. Po cestě tam svítilo chvílemi slunce, na zpáteční cestě nás na poli zase přepadla silná sněhové vánice. V Hošticích jsme se stavili u hrobu Michala Tučného i v místní hospůdce, na pivku, kafíčku a výjimečně dobrých topinkách! Fotky tady ==>
Smím-li soudit, byla to akce jako zatím žádná!
účast: 6

16.3.2003 (neděle) - Výprava na matějskou pouť

<= tak takhle nějak dopadly veškeré fotky, co jsme natvořili od Vánoc novým foťákem od firmy GP! Naštěstí naše výprava na pouť dopadla mnohem lépe, než tyto fotky. Byli jsme na střelnici (poprvé v životě jsem si vystřílel plyšáka, byť mě stál asi 130Kč), ve dvou strašidelných domech, na bobové dráze, na dvou zahraničních (šílených) atrakcích, na klasické, ale stejně střeštěné, zvonkové dráze, atd... K tomu nám nádherně vyšlo počasí (zas asi po dvou letech :-)) a- to hlavní- zásobili jsme (tedy hlavně já) spoustou sladkostí! Výpravu jsme zakončili na "kafíčku" v restauraci.
účast: 6

16.2.2003 (neděle) - ZOO

Po delší době jsme opět zašli do ZOO, tentokrát jsme ji chtěli vidět v "zimním hávu". Nejvíc času jsme kvůli zimě strávili asi v pavilonech, hlavně u žiraf a u švábů, kde bylo nejtepleji. Docela nás potěšilo, že byly automaty na kafe skoro na každém rohu, na druhou stranu byly zavřené stánky s jídlem :-(. Nicméně byli jsme tam přecijen kvůli zvířatům, ne :-) ? Chřipková epidemie se nám podepsala na účasti a tak se nám tentokrát nesešlo ani to "zlaté jádro".
účast: 3
www.ZooPraha.cz

9.2.2003 (neděle) - Rozmrazení K.E.L.T.u

Letos jsme se rozhodli K.E.L.T.a rozmrazit o něco dříve, než obvykle. Protože na nás bylo ještě poněkud chladno, zahájili jsme činnost v naší kultovní kavárně na Opatově. Byli jsme tam sice jen dvě hodiny, ale stihli jsme probrat plán na půl roku i "zasvětit" nového člena. Jinak jako obvykle, z 25 pozvaných lidí přišlo jenom "zlaté jádro" :-) .
účast: 4