Naše dosavadní akce - 2002


7.12.2002 - Předvánoční Pasov

Jako obvykle, vše dopadlo jinak, než se původně plánovalo- takže namísto do Norimberku se jelo o týden dříve do Pasova. Po cestě jsme se stavili ve Freyungu(nebo jak se to píše...) v nákupní zóně a v Pasově jsme pak zase prochodili historické jádro "skrznaskrz". Stihli jsme i nějakou tu kavárnu, suvenýry atd...Kouzlo výletu podpořil i ten fakt, že nás vyšel jen na 260,-Kč na osobu :-)
Pokud chcete vidět, co jsme viděli my, klikněte sem ==>
účast: 3

30.10.2002 - Halloween 2002

Začátek naší oslavy byl vyhlášen na 20:00, nicméně (stejně jako vždy) většina lidí dorazila až v půl deváté, právě ve chvíli, když jsem si začínal myslet, že nikdo nedorazí a chtělo se mi -v záchvatu šílenství- všechno vyhodit z okna a "zalízt, zamknout a fertig"! Naštěstí jsem to neudělal, takže jsme si užili strašidelný večer s haldou jídla, pití a se strašidelnou tombolou :-).
účast: 7 + 3 psi

23.10.2002 - Nárazová akce: Doba ledová

Celá tahle akce byla jedna velká nárazovka. Všechno začalo, když mi v podvečer zavolala (P), že se za dvě hodiny jde na "Dobu ledovou". Nejdřív jsem nechtěl, protože mi bylo docela šoufl, ale po delší době ukecávání jsem řekl: "Tak jo".
A šlo se ve třech. Nechci psát nějakou recenzi, protože by to bylo na dlouho, snad bude stačit, když řeknu, že to byl ten nejhezčí film, co jsem kdy viděl :-) ! Po skončení jsem navrhl: Co kdyby se jelo do tesca? A dámy jednohlasně: "Tak jo".
Tak jsme šli na bus, ale ten už nejel. Někdo navrhl, že tedy aspoň doprovodíme domů tu, která to z nás má nejblíž. Řeklo se: "Tak jo". Jenže po cestě jsme minuli naší starou dobrou základku a já jsem navrhl, že by jsme se mohli podívat na její hřiště, trochu si zavzpomínat na mladá školní léta. "Tak jo". A když jsme tam byli, napadlo nás, že bychom mohli zavolat další KELTku, která bydlí poblíž. "Tak jo". Kolegyně se dostavila během pěti minut i s nápadem, že se půjde do Ďáblického háje (podotýkám, že bylo asi půl dvanácté, navic o úplňku): "Tak jo".
V lese bylo krásně vidět, všude se míhali stíny, takže nás nenapadlo nic lepšího, než si zahrát na Blair Witch. Byli jsme se taky podívat na hvězdárnu a na vyhlídku a vyprávěli jsme si legendy o upírech. Nakonec nám začala bejt zima, tak se navrhlo, že se půjde do hospody. "Tak jo". A šlo se. Dali jsme si pívo a trochu pokecali. Nakonec jsme se trhli asi v jednu, protože já jsem měl druhý den dělat zkoušku a (P) se bála domů sama přes les :-) .
Účast: 4

29.9.2002 - Pražská ZOO

-neděle. Po dlouhé době jsme se opět vypravili do Pražské ZOO, podívat se co je "nového" a taky trochu přispět na obnovu. Stihli jsme akorát cvičení slonů, kromě toho jsme konečně "objevili" africký dům a především vyzkoušeli všechny stánky s jídlem, co jsme našli (což je především MOJE doména :-) ).
Účast: 5

24.-25.8.2002 - 1.Double-akce

3rd Barbecue party
Tentokrát byla záminkou výletu na Rabyni spíše nutnost, než zábava, protože naši chatičku trochu zatopila voda. I přes "debordelizační fofr" jsme ale grilování nakonec stihli také.
Účast: 3
Bratislava
Druhá akce byla zahraniční. Jeden z našich čtyřnohých členů si při ní, přesně podle svého životního kréda "pomalu ale jistě", doběhl pro překrásné 8.místo na Mistrovství Slovenska v Agility (=parkur pro psy)
Účast: 2+pes         (P)

17.-18.8.2002 - Grilování v Dobrovicích

Tento víkend nám přibyli další 2 členové, z toho jeden pes. Založili jsme proto kynologickou odnož ;-)         (P)
účast: 3 + naše smečka (4 psi)

27.7.-10.8.2002 - Dovolená v Krkonoších

Jako obvykle touto dobou jsme si i letos zajeli na jednu z našich nejhezčích akcí: 14 dní v Krkonoších. I když by se mohlo zdát, že to již zavání stereotypem, vždy se tam dá najít něco nového, věřte mi ;-)
- pokud chcete vidět další fotky, klikněte vedle na obrázek.
účast: 3+pes

20.-21.7.2002 - "2nd Barbecue party"

-sobota+neděle. Tentokrát jsme nedodrželi tak úplně smysl podtitulku akce (seznamovací mejdlo), protože jsme se povětšinou už znali, byť jen zběžně. Stejně jako minule bylo těžistěm výletu grilování,ale navíc jsme se věnovali i našemu novému hobby: historickému šermu! Vyvstává otázka: bude K.E.L.T. i do budoucna turistický klub, nebo se přerodíme na skupinu historického šermu :-) ? Obojí je super.
účast: 3

13.4.2002 - Post-velikonoční pochod na Okoř

Jako tradičně jsme další (již třetí) rok naší existence odstartovali výletem na Okoř, opět po stejné,22 kilometrů dlouhé, trase. I tentokrát se sešla dobrá parta a i přes zatažené počasí jsme si to pořádně užili, protože nepršelo ani nefoukal vítr a vzduch byl krásně vlhký. Cesta trvala asi 5 hodin a všem nám rychle utekla. Díky počasí na Okoři nebylo moc lidí, v hospodě bylo také nádherně prázdno, dali jsme si "smažák", bramborákový závitek a pivko a krásně prázdným autobusem jsme se vrátili do Prahy.
Pokud chcete vidět další fotky, klikněte sem ==>
účast : 5